1 augusti 2010
13:00

Kuben

Referat: Gefle IF FF - Kuben

En match där tre debutanter från -95 visar att återväxten i Kuben är god. Matchen börjar lite olyckligt där vi bjuder på två relativt enkla mål men via ett vackert anfall från egen målvakt och 9 passningar senare så får vi häng via 1-2 i första halvleks sista minut. En kvart in i andra halvlek så vinner vi bollen på mittfältet och via två snabba omställningar så vänder matchen under 59 och 61 minuten.
Pontus Lundin blir två gånger frispelad till höger i anfallet och sätter båda bollarna
lågt i målvaktens högra hörn. Den som satt och sov på första målet kunde se reprisen vid det andra. Gefle trycker på resten av matchen och vi får ett par tillfällen till att avgöra utan att lyckas, men vi är täta och visar stor vilja, vinst med 3-2.